Mijn verhaal

Als Certificatiespecialist speel ik bij organisaties een rol achter de schermen, om te zorgen dat het certificeringsproces soepel verloopt.
Ik vind het belangrijk verbinding te hebben met de organisatie en de medewerkers om te achterhalen waarom medewerkers doen wat en hoe ze dat doen en te helpen dit efficiënter uit te voeren door vragen te stellen en ze anders te laten denken.
Met mijn inlevingsvermogen en analytische aanpak lossen we samen de uitdagingen uit een auditrapport op. 
Persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachtgever, eerlijke communicatie en een duurzame relatie gebaseerd op vertrouwen zijn een van mijn hartwaarden.
Kortom: Ik bied organisaties een andere kijk op kwaliteit en veiligheid, zodat zij kunnen excelleren op hun vakgebied.

Mijn achtergrond
Na mijn studie Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool, heb ik ervaring opgedaan op het gebied van horeca-automatisering en project-logistieke automatisering.
Via via kwam ik daarna terecht bij de plaatselijke aannemer waar ik verantwoordelijk was voor alle managementsystemen en certificaten.
Ik heb de bestaande certificaten uitgebreid van 3 enkelvoudige naar 7 meervoudige, de losse handboeken geïntegreerd tot 1 digitaal managementsysteem voor kwaliteit en veiligheid en middels oorzaak- en trendanalyses constateringen ombuigen in verbeteringen.
Sinds 2015 ben ik gecertificeerd Lead Auditor Kwaliteit en gecertificeerd (Hobéon SKO) Operationeel Veiligheidskundige (OVK) en in 2017 gecertificeerd Middelbaar Veiligheidskundige (MVK).

"Met Saskia’s hulp hebben wij niet alleen het KIWA Certificaat Opleider Bedrijfshulpverlener behaald; ook hebben we nu een handboek waarmee wij ons zelf en onze nieuwe collega’s wegwijs kunnen maken in onze organisatie."

Kees Weerheim  BHV Nederland

"Dankzij de inzet van Saskia zijn we met vlag en wimpel geslaagd voor de externe audit ISO 9001."

Marco Vermeer De Aquanoom

"Het is verfrissend te sparren met een onafhankelijke deskundige."

Henk ter Hark
Vacu Vin Delfgauw

Al 5 jaar de adviseur van ondernemers in
Pijnacker en omstreken
voor alle vragen over ISO en VCA certificeringen.